Opplev Ligue 1 i Frankrike

Den franske ligaen er kjent for sine mange utfordrere. Med en lang historie med mange storhetslag, har ligaen hevdet seg som en av de store fem.

I den senere tiden derimot har PSG dominert scenen. I fjor derimot, ble Lille mestere for sjette gang. Sesongen 21/22 blir uten tvil noe å få med seg. Vil Messi klare å skape magi også i Frankrike, eller vil en annen utfordrer ta fra PSG seieren atter en gang?

Se Messi rive seg gjennom franske øyne

PSGs angrep har uten tvil blitt bolstret opp kraftig av deres nye signering. En av de, om ikke den beste, fotballspillerne gjennom tidene er nå på fransk jord. Vil han herje som han gjorde i La Liga eller vil den franske fotballen være for mye for ham? Opplev det selv!

Opplev kampene live

Europa åpner opp igjen, og med dette kommer fotballen med et stort comeback. Supporterne er tilbake på stadionene og atmosfæren er skyhøy. Den franske supporterbasen er kjent for å lage ville show på sidelinjen. Fransk fotball har klare kamper man burde få med seg. Hvorfor ikke oppleve kampene på ekte, som en del av den store atmosfæren? Du kan finne mer informasjon her og bestille reiser på nett.

Comments Off on Opplev Ligue 1 i Frankrike

Filed under Fotball