La Liga

Spansk fotball har mye å by på for enhver fotballentusiast. La Liga er nemlig en av verdens mest spennende ligaer, med storbudsjettsklubber som kjøper inn både kvalitetsspillere og -trenere. Det er ikke rart at det er så mange mennesker som følger med på La Liga over hele verden, fra Asia til Amerika. Navn som Messi, Costa, Hazard og Modric er svært kjente, og samler følgere verden over.

Ditt favorittlag

Du kan også støtte favorittlaget ditt under pandemien ved å ta en titt på Supporters Place. Kjøp gjerne offisielle trøyer og annet utstyr mens du venter på neste gang du kan reise til Spania for å se kampene. Du kan støtte F.C.Barcelona eller undersøke nettsidene til ditt favorittlag for å få en oversikt over hvordan du kan støtte laget. Følg med på kampene på TV eller via direktesendinger på nett!

De beste fotballagene

Det er fotballklubbene F.C. Barcelona og Real Madrid som er de mest populære lagene i La Liga. Barcelona er det eneste laget som har vunnet hele seks turneringer i én og samme sesong, mens Real Madrid er laget som har vunnet flest Champions League. Likevel er det mange andre toppklubber som Atlético de Madrid, Valencia eller Sevilla for deg som ønsker å se andre kamper.

Comments Off on La Liga

Filed under Fotball