De vanligste skadene i fotball – få riktig omsorg

For øyeblikket er sporten fotball en av verdens mest populære aktiviteter, både profesjonelt og som hobbyaktivitet. Både ungdom, voksen og eldre deltar og opplever glede i sporten. Men fotball er en fysisk krevende aktivitet, og, til tross for gleden den sprer, kommer nettopp skader som en naturlig del av sporten.

Skader

Skadene som potensielt kan inntreffe en uheldig spiller er dessverre mange. Gjennom fotball blir nedre del av kroppen spesielt utsatt, da det er her de fleste skadene forekommer. Dette inkluderer ikke bare akutte og brutale hendelser, men også belastningsskader over tid. Begge typer skade må tas alvorlig og behandles.

Behandling

Her kan Naprapatlandslaget, med spesialkompetanse innen muskel – og leddplager, være til hjelp. Bedriften er verdens største naprapatkjede med hele 19 års erfaring å by på. Med 120 ansatte og i alt 46 klinikker kan kjeden dessuten tilby sin kompetanse til et bredt spekter av pasienter.

Her kan enhver form for fotballskade imøtekommes. Et besøk hos en av deres naprapater tar for seg både smertebehandling, samt en grundig gjennomgang av pasientens helse, for å avdekke opphavet til skaden. Relevant behandling kan komme i form av akupunktur, massasje, trykkbølgebehandling, justering av ledd, eller mobilisering. Her er mottoet “Kvalitet i alle ledd”.

 

Comments Off on De vanligste skadene i fotball – få riktig omsorg

Filed under Uncategorized