Tippeligaen

Den norske Eliteserien i fotball, bedre kjent som Tippeligaen, er Norges profesjonelle seriemesterskap. År ut og år inn viser norsk fotball en stadig forbedring, og det har blitt kjempemoro å gå på store fotballkamper. Tippeligaens 2014-sesong var ganske forutsigbar fra start, i hvert fall med tanke på vinneren – Molde viste klasse fra første kamp og helt til slutten, med en rekke overlegne seiere.

Ole Gunnar Solskjær har virkelig forandret laget – moldenserne klarte å rykke fra Rosenborg og endte sesongen 11 poeng foran Rosenborg. Oslofolkets evige håp, Vålerenga, klarte ikke å leve opp til forventningene og endte på en god sjetteplass. Klanen var ikke fornøyd. Molde tapte bare 3 kamper av 30, en fantastisk prestasjon som automatisk gjør laget til favoritt også foran neste års sesong. Dette bekreftes av eksperter på ulike nettsteder og under fotballdebatter på TV. Ser man for eksempel på oddsen vil man merke at både Molde og Rosenborg har lave odds for å vinne Tippeligaen. Dette fordi de er favoritter til å ta gull, selv om fansen til de andre lagene selvsagt håper at 2015 blir deres år. De mest spennende kampene blir nok mellom nettopp disse to favorittene – her gjelder det å plassere pengene sine rett!

Årets sesong var fantastisk for Molde, de vant både bortekampen og hjemmekampen mot Rosenborg og gjorde det klart at de ville ta gullet selv uten Solskjær som trener. Rosenborg på sin side klart å rive seieren ut av hendene på rivalene Vålerenga på bortebane, og slet til seg en seier hjemme – begge kampene var utrolig spennende frem til de siste minuttene. Tippeligaen blir ekstra spennende neste år, med store investeringer i flere staller. Dessverre må vi la fotballheltene ta seg velfortjente ferier, slik at de får samlet krefter før Eliteserien 2015 skytes av gårde.

Comments Off on Tippeligaen

Filed under Fotball