Europas største fotballigaer

I Europa er man ganske heldig når det gjelder fotball. Her finner du noen av de største ligaene. Enten du er interessert i spansk, tysk eller engelsk fotball, finnes det noe for enhver. Europa har rett og slett fotball i verdensklasse. Her får du den kjappe fotballen med de raske beslutningene og kontringene, men også den mer kontrollerte fotballen, slik som i den spanske LaLiga.

Fotball for alle

Det er ikke noen hemmelighet at nordmenn elsker engelsk fotball. De har som oftest et favorittlag, ofte noen av London-lagene som Chelsea, Arsenal eller Tottenham. Eller de som ligger i nord, slik som Liverpool eller Manchester United. Er du en av dem som elsker å reise på fotballreiser i tillegg, kan du prøve ut Go Sport Travel. Disse skreddersyr opplevelser til blant annet de som er fotballglade.

Ikke bare engelsk fotball

Nordmenn er ikke bare interessert i engelsk fotball. Ofte har de en forkjærlighet for en av El Clásico-lagene Real Madrid og Barcelona, og ofte reiser de på tur for å se sine favorittstadioer i Spania, i kombinasjon med ferie. Hvorfor ikke reise på en ferie med kun fokus på fotballen, slik at du virkelig får sett alt som interesserer deg innenfor denne spennende sporten. Du kommer ikke til å angre!

Comments Off on Europas største fotballigaer

Filed under Fotball