Begynn å spille fotball

Det finnes mange grunner til hvorfor fotball har blitt så utrolig populært det siste århundret, men en av de viktigste er selvsagt tilgjengeligheten. Det skal ikke mye til for å begynne å spille fotball – stikk innom en hvilken som helst sportsbutikk og kjøp deg en fotball, så er du klar!

Man kan selvsagt velge å kjøpe fotballsko, leggskinn og masse annet utstyr, men det er absolutt ikke nødvendig. En fotball er alt som trengs, og det er aldri vanskelig å kjøpe eller lage seg en – se bare på de fattige barna i Brasil; de lager fotballer av søppel surret i en pose, og vips, så er fotballkampen i gang.

Utallige fotballstjerner har blitt oppdaget i Brasils aller fattigste strøk, og for hundretusener av barn verden rundt er fotball den beste sjansen til å komme seg ut av fattigdommen. Dette er en av hovedgrunnene til fotballens popularitet – sporten er ikke forbeholdt noen spesiell klasse eller nasjonalitet, den er for alle!

Her i Norge er vi heldige, vi lever godt og har råd til å bruke penger på vår hobby. Fotballskoler er å finne landet rundt, så om du eller ungene vil prøve seg på en fotballbane er det aldri vanskelig å sette i gang. Et par gode fotballsko er alt som trengs for å delta på en fotballskole. Holder man seg på hobbynivå holder det med å eie et par joggesko – samle sammen venner, så kan man sparke ball i gården eller på det nærmeste jordet.

Comments Off on Begynn å spille fotball

Filed under Fotball